Firetech Hungary számítógépes modellezés számítógépes szimuláció kiürítés modellezés sprinkler

Rólunk

Üdvözlöm!

A Firetech Hungary Kft. 2013-ban alakult vállalkozás. A céget fiatalos lendület, szakmaiság, valamint az ambíció emeli ki. A sorozatos pozitív visszajelzések erősítenek meg bennünket abban, hogy amit csinálunk az hasznos és szükségszerű az építőipar számára. Fő tevékenységi körünk a tűzvédelem, azon belül is a tűz-és kiürítés modellezés.A modellezés nem újkeletű dolog hazánkban. Több neves szakember foglalkozik ezzel a szakterülettel. A mi cégünk a hatékony és lendületes együttműködésre törekszik, nemcsak más tűzvédelmis cégekkel, hanem minden társtervezővel, és az egyéb szakterületek képviselőjével.
A hatályos jogszabályok lehetővé tesznek bizonyos tűzvédelmi előírások alóli eltéréseket. Az eltérések megfelelősségét modellezéssel lehet igazolni. Ilyen és hasonló esetekben a társtervezőkkel, beleértve a tűzvédelmi szakértőket is, tudjuk biztosítani a lehető legoptimálisabb, leggazdaságosabb tűzvédelmet.
A cégünk küldetése, hogy ügyfeleinknek minél magasasbb színvonalú, az ügyfeleinket teljes mértékben kielégítő szolgáltatásokat nyújsunk a tűzvédelem területén.

Ha többet szeretne megtudni rólunk, munkáinkról, esetleg kérdése merül fel bármely alábbi elérhetőségen megtalál minket!

Földházi István
Szerkezetépítő mérnök
Ügyvezető igazgató
Tel.: 0670/977-12-09
foldhazi.istvan@firetech.hu

Kulcsár Béla
Okleveles építészmérnök
Tűzvédelmi szakmérnök
Statikus vezető tervező
kulcsar.bela@firetech.hu